Uvjeti korištenja

AUTORSKA PRAVA
Svi sadržaji objavljeni na ovoj internetskoj stranici podliježu pravilima o zaštiti autorskih prava, te svako neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ove stranice i/ili njenog sadržaja bit će smatrano kršenjem autorskih prava, te podložno tužbi pred nadležnim sudbenim tijelima Republike Hrvatske.

POLITIKA VEZANA UZ KORIŠTENJE I POHRANJIVANJE KOLAČIĆA (HTTP cookies)
Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće kako bi vam osigurala jednostavnije i bolje korisničko iskustvo.

Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašem tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice Lares Nekretnine.

Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, uz napomenu da ih možete blokirati, čime ćete i nadalje moći pregledavati ovu stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana Lares Nekretnine se koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše internet stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranice ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.